Mijn favoriete stad in Zeeland is Middelburg. Ik geniet hier iedere keer waar van de prachtige grachtenpanden en vind het heerijk om door de eeuwenoude kleine kronkelsteegjes te dwalen. De Zeeuwse hoofdstad herbergt ook heel veel lekkere restaurants en leuke winkels. Hierbij mijn favoriete slaapspots, van boetiekhotel tot watertoren, om jouw Zeeuwse citytrip compleet te maken.

Van boetiekhotel tot historische watertoren

Nr.19 Bed & Bubbels. Dit is het stadsappartement van restaurant De Gouden Bock (= aanrader) dat via het restaurant is te bereiken. Het verblijf is zonder ontbijt, maar niet getreurd want aan het Damplein zitten genoeg spots waar je heerlijk kan ontbijten. Of haal je ontbijtje bij bakkerij Bliek.

De Torenkamer. Dit appartement bevindt zich boven mijn lievelings kaaswinkel en lunchroom Fromagerie Forianne. In de woonkamer, met open keuken, kijk je uit over het Damplein. Op de foto hierboven zie je dat er een schommelstoel voor het raam hangt. Een ideale spot om een boek te lezen. En vanuit de slaapkamer heb je een uniek zicht op de Lange Jan.

Watertoren. In deze unieke Watertoren uit 1892 heeft iedere verdieping een andere bestemming. De woonkamer, boven in de toren, heeft 360 graden uitzicht. Er is ook een dakterras met een geweldig uitzicht over de stad en Walcheren. De verdiepingen zijn onderling met trappen bereikbaar.

De Koepoort. Slapen in een eeuwenoude stadspoort uit 1735. De luxe accommodatie ligt aan de rand van het historische centrum van Middelburg, naast de Schouwburg, uitkijkend over het Molenwaterpark en het Bolwerk.

Hotel Eleanor. Het hotel telt veertien luxe suites, een brasserie en een cocktailbar. De suites zijn allemaal vernoemd zijn naar iconische Amerikaanse presidentsvrouwen, waaronder: Jacky Kennedy, Michelle Obama en Eleanor Roosevelt.

Het Roosevelt Hotel ligt in de historische binnenstad van Middelburg, tegenover de Abdij met de Lange Jan. Roosevelt was president in de jaren ’30 en ’40, de elegante Mad Men-stijl van deze tijd is teruggebracht in de look & feel van het hotel. In de badkamers liggen zelfs producten waar Eleanor Roosevelt dol op was.

Klik hier voor meer Middelburgtips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply