AmsterdamAmsterdam OostZeeburgereiland / Nieuwe Diep

Bluey’s Coffee & Kitchen aanwinst voor Zeeburgereiland

Bluey’s Coffee & Kitchen is een Sydney inspired all day brunch tentje. Vandaar ook de vernoeming naar het Australische Bluey’s Beach. En idd het is hier heel chill, als een hip buurtcafé. De zaak is ruim en oogt heel vrolijk, er hangen zelfs twee schommels. Op het terras zitten voornamelijk ouders wiens kinderen vermoedelijk in het skatepark, aan de overkant van de straat, aan het spelen zijn.

Uitgebreide menukaart met all day brunch gerechten

De menukaart is lekker divers. Ik kom dit keer alleen voor een cappuccino met een kaneelbroodje (ik ben op doorreis naar Broek in Waterland), maar ik kom ik zeker terug om te brunchen en dan neem ik ook een stekje mee. Say what? Ja, Bluey’s heeft een stekjes-ruil-tafel!! Love it!!

Eef Kamerbeekstraat 182, Amsterdam (Zeeburgereiland) | website

Klik hier voor nog meer tips op Zeeburgereiland. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply