Restaurant Auberge Campveerse Toren is een iconische plek in Veere. Het is gebouwd als onderdeel van de vesting en doet al 500 jaar dienst als herberg. Het restaurant is niet groot, dus in het hoogseizoen is het raadzaam om hier van tevoren een tafeltje te reserveren. De beste tafels zijn die bij de drie hoge ramen met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. 

Prima menukaart en goede service

Wij zijn hier voor de lunch op een doordeweekse dag in december. Op de menukaart staan salades, soep, croques, soep en Italiaanse broodjes met beleg dat varieert van huisgemaakte tonijnsalade, gebakken mosselen en huisgerookte zalm tot en met kroketten en mozarella. Ik ga voor de croque-monsieur ‘Da Campveerse Toren’ met Emmentaler, mozzarella en tomaat. We drinken er een heerlijk glas Chardonnay Ardeche (Louis Latour) bij. De service is hier overigens ook top (hoi Janny en Albert)!

Parkeren

Praktisch: wij parkeren onze Fiat 500X Yacht Club Capri Hybrid op het Oranjeplein. Dit parkeerterrein, met genoeg laadpunten voor elektrische auto’s, ligt op een steenworp afstand van de Campveerse Toren.

Kaai 2, Veere | website

Klik hier voor meer Veere tips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply