Duinhotel Tien Torens bevindt zich midden in de duinen van Zoutelande. Deze prachtige omgeving is meteen de inspiratie voor het design. Denk hierbij aan een gebouw met vloeiende lijnen waarvan grote delen zijn bedekt met helmgras. Hierdoor krijg je het gevoel dat je één bent met de natuur.

Top Royal Suite

Duinhotel Tien Torens beschikt over 19 duinlodges die zijn verdeeld over vijf lagen. Wij verblijven helemaal bovenop in de Top Royal Suite met zeezicht. De prachtige kamer van 40 m2 heeft een fenomenaal uitzicht op de Noordzee. Een van onze favoriete plekken van de kamer is de knusse verhoogde zithoek. Geniet hier van een zonsondergang en een eindeloos uitzicht. Dit is ook een top spot voor een boek met een kop thee of het ontbijt. Een andere favoriete plek is de jacuzzi die gebruiksklaar voor je in orde wordt gebracht. Je hoeft alleen even de kap eraf te halen.

Online inchecken

Good 2 know: op de dag van aankomst ontvangt je een e-mail met daarin een link waarmee je digitaal de deur kan openen. En ook het uitchecken kun je digitaal doen. Je kan dus in principe zonder iemand te spreken je gang gaan. Wil je toch iemand van de receptie spreken? Houd er dan rekening mee dat deze is geopend van 08:00 tot 16:00. Wij zijn tijdens ons verblijf heel vriendelijk geholpen door gastvrouw Carissa.

Service

Nog wat handige info: het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte. Vanaf de Suite-categorie kun je het ontbijt ook op je kamer laten bezorgen. Dit wordt vervolgens in een tas op jouw gewenste tijdstip voor je deur gezet. Kom je met de auto? Vanaf de Suite-categorie kun je je auto gratis op de privé-parkeerplaats parkeren.

Duinweg 36, Zoutelande (Walcheren, Zeeland) | website

Klik hier voor meer Zoutelande tips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply