MiddelburgNederlandWalcherenZeeland

Fromagerie Forianne dé specialiteitenwinkel in Middelburg

Fromagerie Forianne is niet alleen een kaas- en specialiteitenwinkel, het is ook een lunchroom én je kan hier slapen! Wij komen hier al jarenlang voor de lekkerste kazen en nemen dan ook vaak een fles wijn en borrelhapjes mee. Tip van Trees: neem ook zeker een zakje noten mee, die worden hier dagelijks gebrand in arachideolie.

Lunchroom met een ruime stadstuin

Achter de winkel bevindt zich de klassiek ogende lunchroom met het ruime terras. Als we wat ruimer in onze tijd zitten, dan drinken we hier ook graag een koffie met een stukje overheerlijke huisgemaakte spekkoek. Op de lunchkaart staan koude en warme broodjes waarbij je qua beleg o.a. mag kiezen tussen al die heerlijke kazen. Leuk om te weten: Forianne is de enige aanbieder van Oud Middelburg, een oude kaas die toch romig is gebleven met een fijn eiwitkristalletje. Leuk om te weten: op deze kaas staat het Middelburgse stadhuis afgebeeld.

Damplein 1, Middelburg | website

Klik hier voor meer Middelburgtips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply