Het Huis van Bloemen is gesitueerd in een monumentaal pand midden in de historische binnenstad van Middelburg. De bloemenwinkel is opgedeeld in verschillende kamers die ieder een eigen stijl hebben. Van een een geel thema waarbij je je in een Italiaans stadje aan de Amalfikust waant tot en met een Alice in Wonderland-achtige kamer met gigantische aardbeienvazen.

Van bloemen tot woonaccessoires

Naast dagverse bloemen, planten en zijde bloemen, ben je hier ook aan het juiste adres voor unieke woonaccessoires. Het aanbod in de winkel wisselt wekelijks. Leuk om te weten: ik heb hier mijn bruidsboeket besteld.

Koorkerkhof 14, Middelburg | website

Klik hier voor meer Middelburgtips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply