Kometen Brood Loket is onderdeel van bakkerij Kometen Brood & Café in Noord (NDSM). De bakkerij bakt iedere ochtend vers zuurdesembrood, croissants en zoete baksels. Sinds kort wordt een deel van dit lekkers ook aangeboden via het Loket op de voormalige schietbaan van de marine op het Marineterrein.

Afhalen en café

Bij Kometen Brood Loket kun je lekkers ophalen, maar ook plaats nemen voor koffie met een sandwich. Het is binnen knus zitten en met mooi weer kun je plaats nemen op het terras met uitzicht over het IJ en het Oosterdokseiland. Leuk om te weten: je kan het Loket ook afhuren voor een privédiner.

Over het brood

Het zuurdesembrood wordt iedere ochtend vers gebakken en gemaakt van biologische steengemalen granen, zeezout uit Guérande en water. Elk brood krijgt een eigen rijsmand voor een koele overnachting. Hierdoor krijgt het brood een volle en diepe smaak. De bakkers van Kometen Brood gebruiken geen toevoegingen behalve verschillende pitten en zaden en uitsluitend biologische ingrediënten.

Kattenburgerstraat 5-022, Amsterdam (Marineterrein) | website

Klik hier voor nog meer tips op het Marineterrein en in de Kadijken-buurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply