Bij de Super Lyan Living Room/Garden kun je terecht voor ontbijt en lunch. Om hier te komen moet je via de entree van Hotel Kimpton de Witt. Na een stukje hotel komen we aan bij de Super Lyan Garden/Living Room. Ik herken de ruimte van mijn bezoek aan de Super Lyan Bar. Je moet namelijk door deze ruimte om bij de toiletten te komen.

We blijken de enige gasten en gaan zitten op een van de blauwe zachte banken van velours en eten allebei een broodje avo met zalm. Erna drinken we nog een cappuccino. De koffie is van Lot 61 en de thee is van Dilmah.

Eindoordeel

Ik vind het een knappe plek met prima eten en dito service, maar dit is wel echt heel duidelijk een hotellounge. Ik mis hier de gezelligheid van een normaal cafe. Maar who knwos, wellicht dat het hier in het weekend, tijdens de Boozeless Brunch van 11:00 tot 15:00, wel gezellig is.

Nieuwezijds Voorburgwal 5, Amsterdam | Ma-vr: 9:00-17:00, za: 10:00-18:00, zo: 11:00-17:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in de Burgwallen-Nieuwe Zijde buurt. En klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply