Bij strandpaviljoen Kaapduin kun je het hele jaar terecht voor diner, een glas wijn of kom hier tot rust in de lounge. Kaapduin heeft een terras, buitenbar en overdekte veranda. De menukaart wordt afgestemd op de seizoenen en er wordt gekookt met lokale, biologische en verantwoorde producten. Leuk om te weten: Kaapduin is een officiële trouwlocatie van de gemeente Veere.

Bistrogerechten

Wij zijn hier op een zomerse dag en nemen na een wandeling (vanuit Vlissingen) plaats in de loungehoek op het terras. We beginnen met een drankje en bitterballen gevuld met bospaddenstoelen en een broodplank met drie smeersels. Terwijl we van ons apero genieten zien we grote tankers over de Westerschelde glijden. We zitten heerlijk dus blijven hier spontaan ook dineren. De Man gaat voor de fish & chips en ik bestel een paprikasoep. Conclusie: een fijne spot tijdens een duin- of strandwandeling. Kaapduin ligt tussen Vlissingen en Zoutelande in.

Update (juli 2024): eigenaar Rob vertelt ons dat eind dit jaar alles eruit gaat en er volgend jaar een geheel nieuw interieur staat. Wij zijn benieuwd!

Strand Koudekerke 50, Koudekerke (Walcheren, Zeeland) | website

Klik hier voor meer tips in Koudekerke, hier voor meer tips op Walcheren en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply