Bij Why Not kun je vanaf 12:00 terecht voor lunch, diner en een borrel. Achter het restaurant gaan Jill in den Bosch en Maarten Kolff schuil die de zaak in 2016 hebben opgezet. Maarten staat in de keuken en Jill is het stralende gezicht van de zaak.

De houtskooloven staat centraal

In de keuken wordt gewerkt met een authentieke houtskooloven (Josper Grill). M.a.w. terug naar hoe er vroeger werd gebakken en gebraden boven open vuur. De menukaart is mediterraans geïnspireerd. Denk hierbij aan gegrild vlees en vis met een mooie barbecuesmaak dat wordt vergezeld door verse groenten. Er zijn ook genoeg vega opties als een pompoencurry met naanbrood en raita of een truffel risotto met paddenstoelen, hazelnoten brillat-savarin kaas en veldsla.

Van Welderenstraat 15, Nijmegen | website

Klik hier voor nog meer tips in Nijmegen en klik hier hier voor alle Gelderlandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply