Katoen had al een fijne brasserie en nu heeft het boetiekhotel een tweede restaurant geopend onder de naam ZAAL bij Katoen. De ruime zaak staat op een paar meter afstand van het hotel en doet me door het vele glas denken aan een kas. ZAAL baadt dus in een oase van licht en dit frisse lentegevoel wordt doorgevoerd in het interieur met veel blauw en zachte pasteltinten. Twee giga kersenbomen met witte bloesem vormen de blikvangers van ZAAL.

Smaakvolle gerechten met lokale ingrediënten 

Op de menukaart vind je gerechten met lokale ingrediënten die worden geserveerd op knap opgemaakte bordjes. Ik bestel de Salade Vis die tjokvol ansjovis, makreel, gerookte zalm en Hollandse garnalen zit. Er zijn stukjes appel toegevoegd voor een frisse touch. Wat een heerlijke en royale salade is dit! De Vriend heeft de Hollandse garnalenkroketten met cocktailsaus op briochebroodjes besteld. Het smaakt ons erg goed. En ook bij de koffie worden we aangenaam verrast met chocolade in de vorm van oesters, mosselen en een Zeeuwse knoop.

De hotspot van Goes

Waarom is dit de nieuwe place to be in Goes? ZAAL ziet er prachtig uit, de gerechtjes zijn heerlijk, royaal en knap gepresenteerd en het restaurant heeft ook nog eens geweldige service (hoi Skip!). Wij komen zeker terug!

Bleekveld 9, Goes | website

Klik hier voor meer tips in Goes, hier voor meer tips op Zuid-Beveland en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

 

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply