De Chef’s Table Cruises zijn unieke culinaire 3-daagse riviercruises op een drijvend vijfsterren boetiekhotel waarbij fine dining de rode draad is. Voor het gastronomische element spelen enkele van de meest prominente en innovatieve, culinaire talenten van Nederland de hoofdrol. A.s. 19 augustus vertrekt de eerste Chef’s Table riviercruise vanaf de Boompjes in Rotterdam met als eindbestemming Frankfurt am Main, waar op 21 augustus in de namiddag wordt aangemeerd. Michelin-sterrenchef Joris Bijdendijk (Rijks* en Wils*) zal het spits afbijten tijdens deze eerste riviercruise.
Fine dining line-up
De eerstvolgende riviercruise (23-25 oktober) volgt de route Düsseldorf-Amsterdam, waarbij chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren. Hierna staat Frankfurt-Rotterdam (16-19 november) op de planning, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum het gastronomische stokje over zullen nemen. En niemand minder dan chef-kok Erik van Loo van het legendarische restaurant Parkheuvel** kookt de sterren van de hemel op de route Rotterdam-Rotterdam (19-21 november). Met de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario* wordt, op eveneens de route Rotterdam-Rotterdam (21-23 november), de bijzondere Chef’s Table-serie voor de aankomende vaarperiode afgesloten.
Intiem en luxueus genieten
Het luxe rivierschip Advance van Transcend Cruises biedt plek aan 90 gelukkige gasten. Dit selecte gezelschap wordt op de eerste dag welkom geheten met een cocktailparty waarbij er kennis kan worden gemaakt met de desbetreffende gastchef en/of culinair team. Gedurende de reis kan er verder worden genoten van speciaal samengestelde menu’s met passende premium wijnarrangementen. Daarnaast kunnen de echte liefhebbers zich inschrijven voor een masterclass van een van de culinaire genieën, of voor een intiem privédiner van Advance by Transcend, The Table, dat wordt gehost door de chef(s) zelf! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gerenommeerde Nederlandse talenten uit de muziekscene, van Róbert Bába, werkzaam bij het Metropole Orkest tot het klassieke Maarten Hogenhuis Trio. Ook kan er worden ontspannen aan boord in de luxe gym, het zwembad en op het zonnedek aan boord van het schip.
Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
De Chef’s Table River Cruise is inclusief uitgebreid ontbijt en lunch en gedurende de twee avonden staan de bijzondere fine dining experiences, verzorgd door de master chef(s) aan boord, op het programma mét aanvullend entertainment. Daarnaast zijn de dranken – inclusief premium wijnen en sterke dranken – inbegrepen. De plaatsen voor deze exclusieve fine dining-ervaring aan boord van de ‘Advance’, met haar vijfsterren-faciliteiten, zijn beperkt. Dus wees er snel bij!
Voor meer informatie en boekingen, informeer bij partner Verschoor Reizen of via deze link
Klik hier voor nog meer cruise tips.
Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?