Restaurant van Aken is een pop-up restaurant dat sinds 2019 een open podium biedt aan koks die meer willen dan koken. Van Aken is onderdeel van conceptstore WerkWarenHuis. Naast lekker eten kun je hier dus ook genieten van sociaal duurzaam design. Zo zijn de meubels zijn van Piet Hein Eek en het servies van Edwin Vollebergh.
Wisselende menukaart
De menukaart varieert i.v.m. de verschillende chefs die de pop-up runnen. Van Aken wordt dit jaar gerund door Teun en Bas. Vooraf bestel ik de mini pita met muhamarra met pecan en geitenkaas. Het hoofdgerecht wordt de geroosterde spitskool met boemboe Bali en kokos. Het smaakt me goed. Onze koffie drinken we een paar meter verderop in de Bossche Kraan waar we verblijven.
WerkWarenHuis is bruisende plek
Het WerkWarenHuis is een doorstroomhuis waar mensen werkervaring op kunnen doen hetzij in de winkel of in de horeca. Breng dus ook zeker even een bezoekje aan de designshop Social Label.
Tramkade 22, Den Bosch | website
Klik hier voor nog meer tips in Den Bosch en klik hier hier voor alle Brabanttips.
Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?