NederlandSchoonhovenZuid-Holland

LOIC Coffee & Concept Store Schoonhoven

LOIC Concept Store is the place to be in Schoonhoven voor heerlijke koffie en de leukste cadeautjes. Van kleding tot heel veel interieuraccessoires en van grappige kaarten tot en met lichaamsverzorging. Achter de kleurrijke zaak zit de sympathieke Loic Vat, die zijn zaak ‘het kleinste warenhuis van de hele wereld en omstreken’ noemt.

Oog voor detail

Bij de koffie krijg ik een heerlijke chocolade bonbon. Bestel je een koffie to go dan krijg je een halve macaron op je deksel. Love dit soort details. De LOIC-macarons zijn overigens een begrip in Schoonhoven en ik ben het hier helemaal mee eens.

Een muzikale barista

Leuk om te ween: Loic was voorheen o.a. werkzaam als drummer bij het militair orkest van de Nederlandse luchtmacht.

Tol 12, Schoonhoven | website

Klik hier voor meer tips in Schoonhoven en hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply