NederlandSchoonhovenZuid-Holland

Bloembinderij De Kaardebol Schoonhoven

De Kaardebol is een geweldige bloemenwinkel in Schoonhoven! In dit mooie grachtenpand vind je de mooiste seizoensgebonden bloemen en planten maar ook geweldige vazen en accessoires. De Citroenvaas van Des Pots valt me meteen op en ik spot ook prachtige vazen van Heinen Delfts Blauw en vaas in de vorm van een buste van Werns. Een Kaardebol is overigens een plant die tot de kamperfoeliefamilie behoort. Ik vind hem op een grote distel lijken.

Al dertig jaar een begrip in de stad

Vincent Baars heeft de bloemenwinkel dertig jaar geleden opgezet (november ’92). Ik complimenteer hem met de prachtige winkel. “Wij veranderen de winkel om de paar maanden om de klanten elke keer weer te verrassen”, aldus Vincent. Ik zeg hem dat ik moet denken aan het Huis van de Bloemen in Middelburg en aan Menno Kroon in Amsterdam. Hij zegt dat dat helemaal kan kloppen omdat ze met dezelfde leveranciers werken.

Schoonhoven op een tegeltje

Nog op zoek naar een leuk souvenir van de Zilverstad? De Kaardebol verkoopt een StoryTile-tegeltje met hierop o.a. de highlights van de stad en natuurlijk het zilver.

Haven 64, Schoonhoven | website

Klik hier voor meer tips in Schoonhoven en hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply