Pink Beach by WONDR in Amsterdam-Noord is de meest vrolijke en fotogenieke spot voor een feestelijke brunch in town. Neem plaats in een van de ligstoelen met je voeten in het roze zand. Of neem een duik in de blauwe ballenbak. Wil je uitgebreid brunchen neem dan plaats in een van de roze booths of aan een van de tafeltjes. De keuze is reuze want het terras is 300m2 groot!

Amerikaanse lichte gerechtjes

Op de brunch-menukaart vind je gerechtjes die variëren van Eggs Benedict tot en met Shakshuka en van Pancakes tot en met Chicken Waffles. In de avond staan er pinsa’s (kruising tussen een pizza en focaccia) en hamburgers op de kaart. Ik ga tijdens onze Bottomless Brunch voor de Avocado Toast die me erg goed smaakt. Later bestellen we nog een rondje cocktails met een portie vegan bitterballen. De dj draait vanuit een booth in de vorm van een reuzenoester. Wat een bijzonder originele plek is dit!

Shout-out naar de geweldige cocktails

De cocktails verdienen een speciale shout-out. Want OMG wat worden deze leuk gepresenteerd. Ik heb bijvoorbeeld genoten van de Piña Koala (check dat snoezige glas!) en m’n nichtje ging voor de Flamingo Mule die in een heus flamingo-vaasje kwam. Verder heb ik een cocktail die geserveerd werd in een mini-bad mét mini-badeend voorbij zien komen en de tequila shotjes worden hier vanuit een oester geserveerd! Hoe leuk wil je het hebben!

Bottomless Brunch

Tip van Trees: wat te vieren? Ga dan met je vrienden voor de Bottomless Brunch die bestaat uit een smakelijk gerechtje naar keuze en endless mimosa’s. Het enige nadeel van Pink Beach is dat het een pop-up is waar je alleen deze zomer nog van kan genieten. Reserveer dus snel een plekje nu het nog kan!

Meeuwenlaan 88, Amsterdam-Noord | website

Klik hier voor nog meer tips in de Vogelbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Noord.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply