Barmhartig Koffie bevindt zich op de derde verdieping van Winkelcentrum Brazilië. Het knusse zaakje heeft een geweldig uitzicht over het IJ. Naast heerlijke coffee with a view kun je hier ook genieten van thee, sappen, taartjes en tosti’s. In het weekend bakt grootmoeder Kitty heerlijk vegan bananenbrood, brownies en muffins.

Koffie van eigen blend

Barmhartig Koffie heeft een eigen Barmhartige melange die ze zelf branden met hulp van Olaf van Spot On Koffiebranders. De blend is gemaakt van bonen uit Ethiopië en Brazilië, waardoor een uitgebalanceerde medium-body koffie ontstaat met smaken van rood fruit, hazelnoot, karamel en pure chocolade. De Barmhartig blend werkt prachtig als espresso en als koffie met melk naar keuze!

Levendige koffiebar

Bij Barmhartig Koffie is iedereen welkom. Er staat ook een grote tafel om aan te werken. Ook komen sporters van CrossFit Vastberaden en Heldhaftig Yoga hier een pre- of post-workout drankje drinken (de proteïne shakes schijnen hier heel goed te zijn). De gigantische gym zit op dezelfde veerdieping als Barmhartig. Een levendige sfeer hoort dus zeker bij dit koffiezaakje. Leuk om te weten: je vindt hier ook de kappersstoel van de amazing Anthony van Blue Steel.

Veemkade 1288, Amsterdam (oostelijk havengebied) | website

Klik hier voor meer tips in het Oostelijk Havengebied. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Klik hier voor nog meer fijne koffietentjes in Amsterdam.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply