Carmel Market is een knap restaurant in het centrum van Utrecht. Je kan hier zeven dagen per week terecht voor diner en in het weekend ook voor lunch. De keuken is Mediterraans. Met lekker weer kun je plaats nemen op het binnenterras waar het glazen dak opengaat met lekker weer.

Lunch en diner

Op de lunchkaart vind je ‘Panzone’, luchtige broodjes gemaakt van versgebakken zuurdesemdeeg, met verschillende soorten beleg. Of ga voor een salade, bowl, óf de Carmel Market signature dish: Shakshuka! Wij zijn hier op een doordeweekse dag voor het diner en bestellen de vegetarische variant van ‘het beste van de kaart’ menu dat bestaat uit verschillende gerechtjes om te delen. Vooraf starten we met paddenstoelenkroketten, burrata, bruschetta en een salade met vijg en biet. De tweede ronde bestaat uit risotto en tabouleh (couscous salade) en hier na volgt een zalige gefrituurde bloemkool met tahini. Als dessert delen we de ‘sweets’ die uit vier zoete baksels bestaat.

Happy Hour

Tijdens happy hour kun je genieten van je favoriete cocktails en de lekkerste hapjes van het barmenu met 50% korting! Doordeweeks begint het happy hour om 17:00 en in het weekend om 16:00.

Janskerkhof 10, Utrecht | website

Klik hier voor nog meer tips in Utrecht en hier voor alle tips in de provincie Utrecht. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply