Samen Lunch & Juice is een knus café in Bos en Lommer. Je kan hier terecht voor ontbijt en lunch. Op de ontbijtkaart staan lekkernijen als croissants met verschillend beleg, huisgemaakte scones met clotted cream en jam en granola met Griekse yoghurt en vers fruit. Voor de hartige trek kun je kiezen tussen allerlei gerechten met ei tot en met pakkenkoeken met spek kaas en maple syrup.

Huisgemaakt lekkers

Ik ben hier op een vrijdagmiddag met een vriendinnetje en bestel en verse juice met biet, appel, wortel & gember en een broodje met huisgemaakte eitruffelsalade, bieslook en rucola. Mijn gezelschap gaat voor een kikkererwten salade met gegrilde bloemkool, avocado, appel, bleekselderij, rode ui, cherry tomaten, komkommer & gemengde sla. De dressing is gemaakt van vegan mayo, olijfolie, knoflook, verse kruiden.

Cafépoes Sushi

Samen Lunch & Juice is een gezellig cafe, maar het allerleukste aan het cafe vind ik de cafépoes Sushi. Speciaal voor haar hebben ze een constructie met plankjes getimmerd zodat ze de gasten in de gaten kan houden wanneer ze hier zin in heeft.

Bos en Lommerweg 72, Amsterdam (BoLo) | website

Klik hier voor nog meer tips in BoLo. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply