JaffaJaffa is de plek in Zwolle voor stunning streetfood in een geweldige setting. Het restaurant is namelijk gevestigd in het historische oude boerenklooster in hartje centrum. JaffaJaffa bestrijkt het hele gebouw; in de kelder vind je de Jaffabar, op de begane grond JaffaMarket en op de eerste verdieping JaffaKitchen. Met lekker weer kun je plaats nemen op het ruime terras. Juist JaffaJaffa is huge!

Het beste van alle werelden

De menukaart van JaffaJaffa opent de deur naar de wereld van streetfood, authentieke delicatessen en funky fusions van straathoeken van over de hele wereld. Van Azië, het Midden- Oosten, Afrika tot Zuid-Amerika; al deze keukens zijn vertegenwoordigd op de kaart. En ook het interieur is from all over the world. Het is dus super uniek en zowel relaxt als chaotisch, op een goede manier.

Heerlijke lunch

Wij komen lunchen met een groepje. Onze eerste ronde met shared dining gerechtjes bestaat uit gestoomde dim sum, flamkuchen met halloumi en pompoenpassata en pita met falafel en een heerlijke tahin-yoghurt saus. In de tweede ronde volgt onder andere de burrito bowl, de baja taco en de rendang met stoofvlees, friet, Japanse mayo en zoet zure groenten. Dit gerecht doet me denken aan een kapsalon en is een ultiem comfort food-gerechtje. Ik bestel deze overigens met vegan stoofvlees. Wat een feest is deze lunch!

Wat te vieren

JaffaJaffa is zo’n plek waar je terecht kan van koffie tot en met cocktails aan de Jaffabar in de kelder. Wat te vieren? Je kan hier een privétafel met een eigen tap boeken.

Broerenkerkplein 13-15, Zwolle | website

Klik hier voor meer tips in Zwolle en hier voor alle tips in Overijssel.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply