Da Silvano is een Italiaanse traiteur in hartje Middelburg. Achter de zaak zit de bevlogen eigenaar Silvan Claassens die half Zeeuws en half Italiaans (Palermo) is. Naast heerlijke delicatessen ben je hier ook aan het juiste adres voor allerlei lekkers uit Italië zoals allerlei soorten pasta’s, olie en biscotti’s in mooie blikken die super leuk zijn om cadeau te geven. Er staat ook een stellage vol wijn en andere dranken.

Lekkerste Italiaanse broodjes in town

Je bent hier aan het juiste adres voor heerlijke panini’s. Enkele van mijn favorieten zijn het Zucchina broodje met gegrilde courgette, provolona kaas en pesto! En ook de Ninu die belegd is met Tallegio, vijgenjam en rucola is zalig! Voor de avondmaaltijd is het hier prijs schieten, van pasta’s tot salades en van frittata tot heerlijke authentieke Italiaanse gerechten.

Update augustus 2023

Tegenwoordig worden hier ook enkele items voor in de keuken verkocht zoals volijk gekleurde ovenschalen. Ook spot ik twee lounge zitzakken voor de deur van BRYCK. Vind je ze lekker zitten? Trek Silvan dan even aan zijn mouw want hij is dealer van het merk geworden. Tip van Trees: ga niet naar huis zonder een cannoli’s en een Kus van Sicilië!

Lange Noordstraat 26, Middelburg | website

Klik hier voor meer Middelburgtips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply