BestemmingenEuropaFrankrijkParijs

Derriere, het mafste restaurant van Parijs

Restaurant Derriere is een van mijn lievelings in Parijs. Je kan hier namelijk naast lekker eten ook pingpongen! En de vibe is Alice in Wonderland-achtig! Denk hierbij aan een loungekamer, boordevol curiosa, een tafelvoetbalkast en ga zo maar door. Achter een ogenschijnlijk normale boudoirkast zit een geheime rookruimte verstopt.

Frans klassieke keuken & waanzinnige brunch op zondag

De keuken is Frans klassiek. Op de menukaart vind je o.a. zeebaars, kreeft, lamsbout en biefstuk. De brunch op zondag is hier btw ook een enorme aanrader! Je kan kiezen uit een voor- en hoofdgerecht, of een hoofd- en nagerecht en daarnaast is er ook een all you can eat buffet met Franse kazen, salades, eieren, croissants, fruit, etc. Juist! Leg hier een bodem waarop je nog de hele stad kan doorkruisen.

Afzakkertje bij de overburen

Tip van Trees: na je diner nog zin in een afzakkertje? Loop dan naar de overburen waar de cocktailbar Andy Wahloo zit. De cocktailbar is van dezelfde eigenaren, de Mazouz broers.

Locatie, Le Marais, 3de arrondissement

Derrière ligt in Le Marais, derde arrondissement. Metrohalte: Arts et Metiers.

69 rue des Gravilliers, Parijs | Lunch: ma-zo: 12:00-14:30, Diner: ma-zo: 19:30-23:30, Brunch: zondag 12:00-16:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Parijs.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply