AmsterdamAmsterdam CentrumPlantagebuurt/Weesperbuurt

Dignita Hoftuin (h)eerlijk eten en een bijzonder terras

Dignita Hoftuin heeft een heel bijzonder terras in de Plantagebuurt. Het restaurant bevindt zich namelijk in de ‘achtertuin’ van de Hermitage. En ook het eten is hier top. Dignita streeft ernaar om alles van de menukaart from scratch zelf bereiden. En de groenten komen uit eigen moestuin!

Healthy gerechten die voornamelijk vega(n) zijn

Je kan hier terecht voor ontbijt, brunch/lunch en voor koffie of een cocktail met borrelhappen. Op de menukaart staan healthy gerechten die voornamelijk vega(n) zijn. Zoals de courgette & kikkererwten fritter (pannenkoekjes) met doperwten en kaas, die wordt geserveerd met een frisse muntyoghurt, een gepocheerd eitje en avocado (€12,50).

Koffie met huisgemaakte zoetigheden op het terras

Tijdens de warmere maanden is het hier dus heerlijk zitten op het ruime terras dat overloopt in het grasveld van de Hoftuin. Ik kom hier geregeld voor een koffie break. In de zomer kun je hier ook prima op een picknickkleedje chillen met een boek.

Drie vestigingen in Amsterdam

Dignita heeft inmiddels al weer drie vestigingen in Amsterdam. Deze dus, Dignita Westerpark en Dignita Vondelpark.

Nieuwe Herengracht 18a, Amsterdam | Ma-zo: 9:00-19:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in de Weesperbuurt/Plantage. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply