Cremerie Germaine is de place to be in Antwerpen voor overheerlijk ijs, pannenkoeken, Brusselse wafels en gelato cocktails. Eigenaar Jan Vandewiele heeft ijs leren maken op de Gelato universiteit van Bologna. Wil je dit van dichtbij zien? Dat kan! Want alle gelato’s worden on the spot gemaakt in het ‘gelato laboratorium’.
Handgemaakt ijs van pure kwaliteitsingrediënten
Voor het handgemaakte ijs worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Zo komen de pistachenoten van een boomgaard aan de voet van de Etna-vulkaan op Sicilië! Ik bestel een affogato en het vanille-ijs smaakt hemels! Je vindt Cremerie Germaine op’t Eilandje naast het MAS-museum.
Nassaustraat 13 (Het Eilandje), Antwerpen | website
Klik hier voor meer tips op Het Eilandje en klik hier voor alle tips in Antwerpen.
Slapen in Antwerpen? Klik hier.
Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?