AmsterdamAmsterdam OostDapperbuurt

Local Dealer trendy Mexicaans restaurant in Oost

Local Dealer is een nieuw trendy Mexicaans restaurant in Amsterdam-Oost. Op de menukaart staan Mexicaanse ‘street snacks’, zoals viskoekjes en tortilla chips met toppings, en vier verschillende ceviche-, en taco-varianten, waaronder ook vegan opties.

We bestellen alle taco’s van de kaart

We gaan voor alle taco-varianten die op de kaart staan, dus: de ‘vegan el pastor’ met huisgemaakte gefermenteerde en geroosterde ananas, de ‘Cordero de Oaxaca’ met barbacoa (stoofvlees) van lam, de ‘Yucatan Tinga de Pollo’ met rode kip die gemarineerd is in pepers en in de ‘Michoacan Pescado’ met beer battered (gepaneerd in bierbeslag) witvis met hierop choggia biet. Dit zijn van die bietjes met vruchtvlees dat een prachtig rood-wit-rondjes-patroon heeft, maar dit terzijde. De taco’s worden per twee geserveerd (voor €9,-), dus leuk om te delen.

Ook een goede spot voor cocktails met snacks

Het ruime terras is btw ook een prima plek om cocktails te drinken. Er staan er zes op de kaart, waarvan er drie tequila based zij. Staat jouw favoriet er niet tussen? Trek dan even aan de bel en ze maken iets speciaals voor je.

Dapperplein 23 | website

Klik hier voor nog meer tips in de Dapperbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply