Gebroeders Niemeijer is een ambachtelijke Franse bakkerij, midden in hartje centrum. Opgericht in 2008 door de broers Issa en Marco Niemeijer. Hier wordt alles met de hand gemaakt en gebakken in een grote steenoven. Het is hier ook leuk zitten. Kom hier voor lekkere broden en viennoiserie (zoete broodjes). Of ga hier lekker zitten. Het zaakje is knus met een mooi art deco plafond. En de bakkerij is open, m.a.w. je kan de bakkers aan het werk zien. Ik ben al jaren fan van hun petit déjeuner dat bestaat uit drie petit pains met jam en boter, een croissant of brioche, koffie of thee en versgeperste jus. En dit voor maar €7,95!

Alles is huisgemaakt

En ook de jam, marmelade, chutney, salades en soepen zijn huisgemaakt. Wat ze niet zelf kunnen maken kopen ze in bij de allerbeste leveranciers. Zo zijn de kazen van Kef en de charcuterie komt bij Lindenhoff, Brand & Levie en de Pasteibakkerij vandaan.

Nieuwendijk 35, Amsterdam | website

Klik hier voor meer bakkerijen en hier voor nog meer fijne koffietentjes en in Amsterdam.

En klik hier voor nog meer tips in de Burgwallen-Nieuwe Zijde buurt en hier voor meer tips in heel Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply