AmsterdamAmsterdam OostDapperbuurt

Tapperij De Eeuwige Jeugd, Amsterdam-Oost

The newest and coolest kid in Amsterdam-Oost is Tapperij de Eeuwige Jeugd. Achter deze fijne plek gaan de mannen van de gelijknamige brouwerij schuil. De ruime toko (477 m2) is verdeeld in vier ruimtes, van een disco-kelder tot en met een spelletjes/loungeruimte met tapijt op de vloer en dartborden aan de muur.

Alle biertjes van brouwerij De Eeuwige Jeugd op de tap

Bij de Tapperij zijn naturellement alle biertjes van brouwerij De Eeuwige Jeugd te verkrijgen. Ik ben trouwens een enorme fan van de namen van de Eeuwige Jeugd biertjes. Wat dacht je van de Bokkelul, de Gleuvenglijder (= trambestuurder) en de Lellebel to name a few. Maar er staan ook speciaalbieren van andere brouwerijen op de kaart – want ja, ze zijn de flauwsten niet. Niet zo’n bierliefhebber? Geen probleem, je kan hier ook gewoon een wijntje of huisgemaakte limo bestellen.

Geijkte altijd-goed-borrel-snackjes & ‘exotische’ poutines

Naast de geijkte altijd-goed-borrel-snackjes als kaassoufflés en bitterballen, kun je hier ook poutines bestellen. Klinkt spannend, is het niet. Het is namelijk gewoon een bakkie frites met een topping naar keuze.

Linnaeusstraat 37, Amsterdam | Zo-do: 15:00-1:00, vr-za: 15:00-3:00| website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply