A.s. zondag 23 juni vindt het Vistival plaats in Woodstock’69 te Bloemendaal. Tijdens dit festival kun je genieten van een viergangendiner bereid door niemand minder dan sterrenchef Jaimie van Heije. Woodstock heeft voor dit event de handen ineengeslagen met Brouwerij de Eeuwige Jeugd. Wij zijn fan van de biertjes van deze brouwerij die we o.a. graag drinken in Café de Jeugd. Ik heb zelfs een Lellebeltrui in mijn kast liggen, maar dit terzijde.

Vissnacks op sterrenniveau

Gedurende het diner kun je genieten van vier soorten snacks zoals lekkerbek met truffel, pata negra en sjalot. Of wat dacht je van kibbeling met kaviaar en ravigotte! Zelf kijk ik het meest uit naar de gerookte paling op brioche met mierikswortel. De gerechten worden uiteraard gepaird met heerlijke biertjes van Brouwerij de Eeuwige Jeugd. En er worden plaatjes gedraaid door enkele Woodstock’69-dj’s. Vistival duurt van 17:00 tot 22:00. Wil jij hierbij zijn? Koop je tickets hier!

Woodstock’69, Zeeweg 94, Bloemendaal | website

Klik hier voor meer festivaltips.

Klik hier voor meer tips in Bloemendaal en hier voor alle tips in Noord-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply