AmsterdamAmsterdam CentrumBurgwallen-Oude Zijde

The Lobby Nesplein, ruime brunchspot in hartje centrum

The Lobby Nesplein ligt midden in de historische binnenstad, in de theaterwijk om nog specifieker te zijn. Je kan hier terecht voor: ontbijt, lunch, diner of voor een borrel/cocktail tot in de late uurtjes.

Uitgebreide ontbijtkaart

Ik kom hier geregeld, dus ik heb de ontbijt en lunchkaart al vaak getest. Op de uitgebreide ontbijtkaart staan fruit & yoghurt bowls, eiergerechten, pannenkoeken, wentelteefjes en versgebakken zoetigheden zoals appelkaneelbrood, taartjes, croissants, etc.

De flamkuchen zijn favoriet

Op de lunchkaart staan klassiekers als hamburgers, garnalenkroketten, salades en flamkuchen. Vooral dit laatste gerecht bestel ik vaak. De flamkuchen is een soort dunne pizza die wordt besmeerd met crème fraiche met een topping naar keuze. In de avond kun je gaan voor een 3-gangen menu voor € 39,50.

Open haard voor koude dagen & ruim terras met mooi weer

Op koude dagen kun je jezelf met wat warms bij de open haard nestelen. En op mooiere dagen van het jaar kun je plaats nemen op het ruime terras met zicht op het rustige Nesplein. 

Drie Hotel V’s in Amsterdam

The Lobby is onderdeel van Hotel V. Er zijn inmiddels drie Hotel V’s in Amsterdam (Frederiksplein en Fizeaustraat). Bij The Lobby Fizeaustraat heb ik laatst heerlijk gedineerd en geborreld.

Nes 49, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Burgwallen-Oude Zijde buurt. En klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply