OverTrees

Hoi! Leuk dat je er bent! Ik ben Trees! :)

Welkom op mijn website! Ik heb altijd al van reizen gehouden, maar toen ik vanaf 2009 ook op reis mocht als reisfotograaf/editor was het hek van de dam. Vrienden en familie vroegen me vanaf toen nog vaker om mijn (reis)tips. Hier gaf ik met alle liefde gehoor aan en maakte voor iedereen overzichtelijke lijstjes met foto’s. En zelfs de media wist me af en toe te vinden voor een #TipvanTrees. Ik speelde dus al vrij lang met het idee om mijn tips in een website te gieten zodat nog meer mensen van mijn tips konden genieten. I.v.m. drukte en andere smoesjes kwam het maar niet van.. Tot nu! 🙂

Focus op Nederland en mijn woonplaats Amsterdam

Voor degenen die mij niet kennen: ik woon samen met vriendlief Rens en kater Moeshi in Amsterdam. Veel van mijn hotspot-tips gaan dus ook over deze stad. Als Zeeuws Meisje kom ik ook nog geregeld in Zeeland om mijn familie te bezoeken. Verwacht hier dus ook veel Zeeuwse hotspot-tips. Natuurlijk probeer ik ook zo veel mogelijk andere steden van Nederland af te speuren. Als ik niet op zoek ben naar de leukste nieuwe hotspots dan ben ik werkzaam als freelance pr-adviseur (Trees PR) of als wijnboerin op de wijngaard Waterlandse Wijn in Broek in Waterland.

Ook buitenlandtips via mij of andere hotspot liefhebbers

Natuurlijk zullen er ook reistips uit het buitenland voorbij komen. Dit via mijn werk, vakanties of via bevriende Trackies die veel reizen of in het buitenland wonen.

Mocht je meer van me willen weten of me willen uitnodigen. Stuur me dan een mailtje.

Liefs!

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook? Ik heb ook een prive Instagram.

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply