NederlandRotterdamRotterdam-NoordZuid-Holland

All-day breakfast spot Wolly aan de Waterkant

Wolly aan de Waterkant is een relaxte spot in Rotterdam-Noord waar je terecht kan voor ontbijt en lunch. Of kom hier voor een koffietje met wat op de Scandinavische keuken geïnspireerde baksels of een borrel met snacks. Zelf noemen ze het een all-day breakfast op de meest zonnige hoek van Noord. Achter Wolly zitten Mick Kruithof en Frankie Dros. Frankie’s zoontje heet woody en de hond van Mick Olly, voeg dit samen et voilà: Wolly.  

All-day breakfast menukaart

Wij zijn hier voor lunch op een donderdag in oktober en het is er opvallend druk in vergelijking met andere tentjes in de buurt. We hebben mazzel dat er net een viertje vertrekt en we mogen plaats nemen in de vrijgekomen booth die doet denken aan een Amerikaanse diner. De all-day breakfast menukaart staat vol lekkers maar ik ga uiteindelijk voor de toast Kimchi Grilled Cheese met huisgemaakte spicy kimchi, cheddar, emmentaler, basilicum, sesam en honing. De Vriend gaat voor de toast met gerookte zalm. In de zomer kun je hier heerlijk zitten op het ruime terras aan de Rotte.

Noordplein 1, Rotterdam (Zwaanshalskwartier) | website

Klik hier voor meer tips in Rotterdam-Noord, hier voor alle tips in Rotterdam en hier voor alle tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply