AfrikaBestemmingenHermanusZuid-Afrika

Arabella Country Estate, Westkaap, Zuid-Afrika

Verblijven bij Villa Arabella voelt letterlijk als een home away from home. Je hebt hier namelijk alles wat je nodig hebt om zelfstandig vakantie te vieren. In de villa is een woonkamer met tv en spelletjes, er is een zwembad, de keuken is van alle apparatuur en tools voorzien en er is zelfs een bbq.

Activiteiten op het Arabella landgoed

Op het Arrabella landgoed ligt een 18 holes golfbaan. Deze baan staat bekend als de op 1 na beste in Zuid-Afrika. Op het landgoed ligt ook Hotel Arabella & Spa, een 5-sterren hotel met twee fine dining restaurants, een wellness centre en een spa. Als je in een villa verblijft heb je toegang tot al deze faciliteiten. Ik raad sowieso aan om hier een keer een drankje op het terras te drinken; het hotel ligt namelijk aan een prachtig meer.

Wil je er toch op uit dan liggen Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek in de buurt. Maar nog dichterbij ligt het snoezige stadje Hermanus.

Villa Arabella is onderdeel van de Hideaways Club

Villa Arabella is onderdeel van de Hideaways Club. Dit concept heeft luxe huizen op verschillende plekken op de wereld. De huizen bieden perfecte privacy, maar wel met de luxe van een privé conciërge die 7 dagen per week tot je beschikking staat.

R44 to Kleinmond, Hermanus, Westkaap| website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply