AfrikaBestemmingenHermanusZuid-Afrika

Arabella Country Estate, een mooie villa op de Westkaap

Boek een villa op het Arabella Country Estate als je houdt van luxe, comfort en privacy. Je hebt hier alles wat je nodig hebt om zelfstandig vakantie te vieren. In de villa is een woonkamer met tv, er zijn spelletjes, er is een zwembad, de keuken is van alle apparatuur en tools voorzien en er is zelfs een bbq. Op het Arrabella landgoed ligt ook een 18 holes golfbaan die bekend staat als de op 1 na beste in Zuid-Afrika.

Je kan gebruik maken van alle hotelfaciliteiten

Zin in een wat comfort? Ga dan naar Hotel Arabella & Spa met twee fine dining restaurants, een wellness centre en een spa. Dit 5-sterren hotel ligt op hetzelfde landgoed als de villa’s. Ik raad sowieso aan om hier een drankje op het terras te drinken; het hotel ligt namelijk aan een prachtig meer.

Wil je er toch op uit dan liggen Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek in de buurt. Maar nog dichterbij ligt het snoezige stadje Hermanus.

Villa Arabella is onderdeel van de Hideaways Club

Villa Arabella is onderdeel van de Hideaways Club. Dit concept heeft luxe huizen op verschillende plekken op de wereld. De huizen bieden perfecte privacy, maar wel met de luxe van een privé conciërge die 7 dagen per week tot je beschikking staat.

R44 to Kleinmond, Hermanus, Westkaap| website

Klik hier voor nog meer Zuid-Afrika tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply