GelderlandNederlandNijmegen

Bairro Alto voor koffie en huisgemaakte taart in Nijmegen

Bairro Alto is een perfecte spot in Nijmegen als je behoefte hebt aan wat rust en goede koffie. Het tentje ligt namelijk in een verstild straatje achter de drukke Grote Markt. De bloemetjes aan de muur en het meubilair in pasteltinten geeft het zaakje een heel liefelijk karakter.

Eigen koffielabel en eigen bakkerij

We komen hier voor een koffie met een broodje. Het is mooi weer dus we nemen plaats op de houten bank voor het cafe. De vegan friendly menukaart is klein, maar er staat genoeg lekkers tussen. Ik ga voor een tosti met zachte geitenkaas, gegrilde groenten, pesto, avocado en humus. Het brood komt van Streekbakker Jorrit. De koffie is van DISTRICKT, dit is het eigen label van Bairro en Down Town. En ook de taartjes zijn hier goed. Bairro heeft namelijk ook een eigen bakkerij.

Bestel een picknickmand en een kleedje

In de zomer kun je hier een picknickmand met een kleedje bestellen en het lekkers opeten in het parkje tegenover Bairro. Of neem de mand mee naar het Waalstrand of een andere fijne spot. Zorg er wel voor dat je de mand en het kleed voor sluitingstijd hebt teruggebracht.

Kannenmarkt 6, Nijmegen | Ma-zo: 9:00-17:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Nijmegen en klik hier hier voor alle Gelderlandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply