Bar Boeket is een knus restaurantje in noord waar je van woensdag tot en met zondag vanaf 12:00 terecht kan voor lunch en diner. Met mooi weer is het hier ook heerlijk zitten op het ruime terras dat de hele dag zon pakt. En je bent zo aan ‘de overkant’. Ik pak de pont achter het centraal station richting Buiksloterweg (richting het Eye Filmmuseum) en dan is het zo’n tien minuten fietsen.

Casual vrolijk interieur & bescheiden menukaart

Het interieur is casual vrolijk. Denk hierbij aan een meterslange groene bank tegen een muur met vrolijke gele tegeltjes. De planken van het barretje zijn helderblauw geschilderd. De menukaart bevat bistro klassiekers en is met vier voor- en vier hoofdgerechten zeer bescheiden. On the bright side, zo is het wel makkelijk kiezen.

Mijn gezelschap gaat voor de steak frites met ‘boeket saus’ en groene salade. Ik bestel hier de vega variant van waarbij de steak is vervangen door gepofte knolselderij. Vooraf genieten we nog van een kaasje van Kef en desembrood met een smakelijke kruidenboter.

Johan van Hasseltkade 322, Amsterdam Noord | website

Klik hier voor nog meer tips in de Noordelijke IJ-oevers West (NDSM-terrein). En klik hier voor hotspot tips in Amsterdam-Noord.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply