AmsterdamAmsterdam ZuidSchinkelbuurt

Bar Bonnie hip buurtcafé in Amsterdam-Zuid

Bar Bonnie is een buurtcafé, ontbijttent, lunchtent, werkplek, bistro, kroeg, bar, spelletjes & voetbalcafé, aldus Bonnie zelf. En Bonnie ziet er ook nog eens heel knap uit. Vooral de bar is een echte blikvanger. Voor de warme dagen is er een ruim terras. 

Heerlijke avocado toast

Ik kom hier graag voor de lunch en bestel dan eigenlijk altijd de avocado toast met twee gepocheerde eieren, sumak en daionkers. De croqyes van speltzuurdesembrood zijn hier ook erg goed. Ook de koffie is hier heerlijk! 

Amstelveenseweg 226h, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Schinkelbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply