BreskensNederlandZeelandZeeuws-Vlaanderen

Loods 10 ongedwongen strandpaviljoen in Breskens

Loods 10 is een knappe, ongedwongen strandtent aan de rand van Breskens op het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf het terras heb je een eersteklas uitzicht op de vuurtoren, en de skyline van Vlissingen met af en toe een passerend schip. 

Gevarieerde menukaart met veel Vega opties

De menukaart is hier ook helemaal goed met genoeg vega opties. We zijn hier rond borreltijd dus gaan voor een drankje met een paar ‘happas’. Ik ga voor de nacho’s met mozzarella, kruidenroomkaas en tomatenchutney. De vriend gaan voor de visburger met frites.

Tip van Trees

Houd je van fietsen? En verblijf je op Walcheren? Pak dan de fietsveerpont van Vlissingen naar Breskens. Je kan op Zeeuws-Vlaanderen heerlijk door het uitgestrekte polderlandschap fietsen en langs de kust terugfietsen. Wij zijn tijdens ons tourtje o.a. gestopt in het leuke Groede. Loods 10 ligt op een paar minuten fietsen vanaf de veerpont, dus een perfecte spot om nog even te chillen.

Loods 10 in de winter

Vanaf november t/m februari is Loods Tien maandag t/m woensdag gesloten m.u.v. van schoolvakanties. Onderaan de duinen ligt een grote parkeerplaats waar je tussen 15 november en 15 maart gratis kunt parkeren.

Nieuwesluisweg 50, Breskens | website

Klik hier voor meer tips in Breskens, hier voor tips op Zeeuws-Vlaanderen en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply