Bar Bukowski is een van de leukste cafés in oost. In de ruime zaak kun je de hele dag terecht: van koffie tot cocktails. En ik heb het inmiddels allemaal al eens getest, van een healthy ontbijtje op het terrasje met een acai bowl tot en met ’s avonds aan de bar met een Writer’s Block cocktail. Bar Bukowski gaat inmiddels ook alweer zo’n jaar of 8 mee.

Uitgebreide menukaart

Op de menukaart staat van alles, van gezonde bowls en salades tot en met sandwiches en burgers. Ook erg fijn: er zijn genoeg vega en ook een paar vegan opties.

Alcohol en literatuur 

Het interieur is geïnspireerd door naamgever schrijver en dichter Charles Bukowski’s twee grote liefdes: alcohol en literatuur. Zo zie je bijvoorbeeld boven de bar de hamers van een typemachine en op de menukaart staan quotes van Bukowski. Good 2 know: is er geen beschikbaarheid meer via de reserverings-tool? No worries, ga gewoon gezellig langs! Ze houden namelijk altijd een gedeelte vrij voor walk-ins. En in de avond nemen ze helemaal geen reserveringen aan.

Oosterpark 10, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Oosterparkbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply