BestemmingenDomburgNederlandWalcherenZeeland

Bier & Melksalon in Domburg, voor koffie en cadeautjes

De Bier & Melksalon in Domburg is een leuk koffietentje en een winkeltje in een. Ik combineer mijn bezoek aan dit knusse tentje vaak met een bos-, en strandwandeling (de Manteling is een prachtige route). De koffie is hier goed en de huisgemaakte taartjes heerlijk.

Ontbijt, lunch en een winkeltje

Je kan hier ook ontbijten en lunchen met een stokbroodje of een salade. Met mooi weer is het lekker zitten in de groene terrastuin. Het is zeker de moeite waard om ook even de leuke spulletjes te bekijken. Ik loop hier toch vaak weg met een leuk cadeautje voor iemand of voor mezelf.

Handig voor de strandganger

Bestel een Bier & Melksalon-picknicktas met hierin een broodje kaas gezond, kleine salade, iets zoets, chips, water en ijsthee voor maar €17,50. Vanaf het cafe-winkeltje ben je zo op het strand.

Weststraat 11, Domburg | ma-zo: 8:30-16:30 | website

Klik hier voor nog meer tips in Domburg. En klik hier voor meer tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook? Ik zou het heel tof vinden als je dit zou doen. 🙂

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply