AmsterdamAmsterdam ZuidMuseumkwartier

Conservatorium Hotel voor een chique lunch in Amsterdam

Bij de brasserie van het Conservatorium Hotel kom ik graag om te lunchen. Of ik drink hier in het weekend een theetje in de lounge. En er is trouwens ook een fijne bar, maar dat terzijde. Op de menukaart staan bistro-klassiekers als sandwiches, bagels, een hamburger, kabeljauw en pasta. Ik bestel de bagel met gerookte zalm, avocado, cream cheese en komkommer. Mijn gerecht wordt geserveerd met een puntzakje frites. Leuk!

Look & feel

Ik geniet als violist altijd enorm van de entree waar je als eerste wordt begroet door het indrukwekkende kunstwerk met violen. Het Brasserie & Lounge-gedeelte is gesitueerd in het glazen atrium van het hotel. In de warmere maanden gaat het terras open.

Van Baerlestraat 27, Amsterdam | Ma-zo: 6:30-23:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in het Museumkwartier, hier voor meer tips in Amsterdam-Zuid en hier voor alle tips in Amsterdam.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply