Koffiebar Kafenion verkoopt de lekkerste bougatsa van Amsterdam! Dit is een mix tussen een puddingbroodje en een pastel de nata. M.a.w. pudding van binnen en knapperig filodeeg aan de buitenkant. Juist, heaven! En ook de koffie (Mrs. Rose) is hier top!

Heerlijke koffie met Griekse overheerlijke baksels

Binnen is het gezellig Grieks zitten, als bij een taverne. Met mooi weer staan er stoeltjes en tafeltjes aan de gracht. Niet zo’n zoetekauw? Ze verkopen hier ook quiches en de bougatsa kun je ook met gehakt krijgen. En de superaardige eigenaar Ibrahim hanteert Griekse prijzen. Ik ben serieus teruggelopen om te vragen of ik niet te weinig had betaald.

Bloemgracht 49, Amsterdam (Jordaan)| website

Klik hier voor meer bakkerijen en hier voor nog meer fijne koffietentjes en in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in de Amsterdamse Jordaan. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply