AmsterdamAmsterdam WestOud-West

Happyhappyjoyjoy proef het verre Oosten in Amsterdam

Bij de Happyhappyjoyjoy restaurants kun je terecht voor heerlijke Aziatische gerechten in een vrolijke setting. De menukaart weerspiegelt een tocht door het hart van Azië. Een absolute aanrader zijn de baos (gevuld broodje) met Pekingeend of Crispy Chicken. Er is ook een vegan variant met jackfruit. Ik vind de pad thai hier ook top.

Vier Happyhappyjoyjoy vestigingen

Ik kom graag in de vestiging in Oud-West, maar er zijn ook Happyhappyjoyjoy restaurant in Zuid (Ceintuurbaan 256), op de Zuidas (George Gershwinplein 1) en in het centrum (Singel 460). 

Bilderdijkstraat 158 HS (Oud-West)| website

Klik hier voor nog meer tips in de Westerparkbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply