AmsterdamAmsterdam ZuidPijp / Rivierenbuurt

Coffee & Coconuts your tropical hang out in Amsterdam

Coffee & Coconuts is een lekker ruim, maar toch knus, café in de Amsterdamse Pijp. Ik vind het een fijne spot voor een koffietje, maar je kan hier ook ontbijten, lunchen en borrelen. Leuk om te weten: dit gebouw was in de jaren twintig een bioscoop (Ceintuur Theater). 

Huisgemaakte, gezonde lekkernijen

Op de menukaart staan huisgemaakte, gezonde lekkernijen met veel vegan opties. Als ik hier ontbijt dan ga ik meestal voor een versgebakken croissant of voor de French Toast op fluffy brioche brood en qua lunch voor de Bali Bowl vol geroosterde groenten met een heerlijke spicy koksnootsaus.

Ideale spot na een dagje Albert Cuyp

Ben je na een bezoek aan de drukke Albert Cuyp even toe aan een moment van rust? Nestel je dan in een van de zitzakken met een kokosnoot. Het café heeft drie verdiepingen dus je vind hier altijd wel een plekje.

Leuk om te weten: C&C heeft een eigen radiokanaal 

Ceintuurbaan 282-284 (de Pijp) | website

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply