Britton’s Bakery heeft nu eindelijk een eigen bakkerswinkel! Naast de lekkerste Noord-Amerikaanse pastries kun je hier ook terecht voor koffie van Fife Ways Coffee.  Én er is een kleine cadeausectie met de favorieten van eigenaar Heather, van het kookboek van Shortlist Amsterdam tot en met drinkbekers en kombucha.

Noord-Amerikaanse pastries

Heather heeft Canadese ouders en is in New York geboren. Sinds haar zesde woont ze in Amsterdam. Vandaar haar voorliefde voor de Noord-Amerikaanse keuken. De meeste recepten zijn bedacht door Heather zelf maar bijvoorbeeld de ‘Grandma’s Carrot Cake’ is decennialang een familierecept. Mijn absolute Britton-favoriet is de Cinnamon Bun die mega fluffy is met een sticky binnenkant van bruine suiker en kaneel en bovenop een royale glazing van roomkaas heeft. Het brood van de bun is extra smaakvol omdat Brittons het 24 uur gekoeld laat rijzen. Op de foto zie je de Pecan Praline maple glazed Scones die ook zalig is!

Ferdinand Bolstraat 168H, Amsterdam (De Pijp) | website

Klik hier voor meer bakkerijen en hier voor nog meer fijne koffietentjes en in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply