House of Watt is een fijne plek in Amsterdam-Oost voor een zakelijke afspraak of een dagje flexwerken. Waarom? De zaak is ruim en telt zeven vergaderruimtes met alles erop en eraan (denk: beamers, flip overs, e.d.), de service is goed en het eten is lekker. Kom je met het OV? Het Amstel Station ligt op zo’n vijf minuten lopen. Er is ook genoeg parkeergelegenheid.

Van koffie tot cocktails

Je kan hier vanaf 9:00 terecht voor ontbijt, lunch, diner en een borrel. Ik ben hier voor een lunchmeeting en bestel het zuurdesembrood met burrata, gemarineerde tomaat en gedroogde olijf. Op de menukaart staan comfortfood klassiekers met een aantal vegan opties. Heel fijn: de kroketten en hamburgers zijn ook in een vegan variant verkrijgbaar. Wil je even ontspannen tijdens het werken? Dat kan! Er is een tafelvoetbaltafel en er zijn talloze bordspelletjes, van 30 Seconds tot Triviant, waar je gebruik van mag maken. Met mooi weer kun je op het ruime terras plaatsnemen.

James Wattstraat 73, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Watergraafsmeerbuurt. En klik hier voor tips in heel Amsterdam-Oost.

Volg je Track & Trees trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply