TOUDOU is een bedrijf van twee vrouwelijke ondernemers dat is gespecialiseerd in tailor made verrassingsuitjes. Hoe ze dit werkt? Selecteer een van de drie pakketten: het Uitje van een Cent, het Erop Uitje en het Uitje XXL. Hierna beantwoordt je een vragenlijst met dingen die je leuk en interessant vindt. Wij hebben het Erop Uitje geboekt voor € 29,99. Op de website staat dat je hiermee op een onbezorgde manier een nieuw stukje van de stad leert kennen.

Een mail met alleen de hoognodige informatie

Een paar dagen van tevoren ontvang je een mail met alleen de hoognodige informatie, zoals waar je om hoe laat moet zijn, hoelang je uitje duurt en of er kledingeisen zijn. Zoals in onze mail werd gevraagd staan we iets voor 13:15 op het Rembrandtplein te wachten op de ‘verlossende mail’. De Vriend is al aan het speculeren wat we gaan doen. Omdat we hebben ingevuld dat we o.a. van musea en cultuur houden vermoedt hij dat we een rondleiding door het Tuschinski krijgen. De mail komt stipt om 13:15 binnen: we gaan naar Our House!

Our House

Our House is een museum over elektronische muziekcultuur dat zich in het huidige Club Air bevindt. Leuk om te weten: vroeger zat hier de iT! Via de audiovisuele tentoonstelling ga je helemaal terug naar de begin jaren ’80 toen house nog een rebelse underground beweging was in Chicago. Ik ga niet te veel verklappen, maar er is van alles te leren en te doen en de 75 minuten experience eindigt met een spectaculaire show op de dansvloer.

Conclusie

Wij vinden het heel knap hoe ze onze vragenlijst hebben kunnen omzetten in iets concreets dat goed in de smaak is gevallen. Want dankzij TOUDOU hebben we iets tofs ontdekt in onze eigen stad waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht. Good to know: je kan TOUDOU ook zakelijk boeken voor het perfecte teamuitje! Of geef een uitje cadeau aan iemand die vraagt om een ervaring! TOUDOU is naast Amsterdam ook actief in Utrecht en Rotterdam. Ik ben fan!

GESLOTEN!

Klik hier voor meer museum-tips. Na het museum op zoek naar een leuk restaurantje in de buurt? Klik hier voor tips in Grachtengordel-Zuid of hier voor alle tips in Amsterdam-centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply