Koffiesalon Berry is een fijne spot voor een specialty koffie met huisgemaakte zoetigheden. Je kan hier ook terecht voor een all day breakfast. Berry serveert drie ontbijtvarianten: de Breakfast Berry (€ 9,25), die bestaat uit een koffie of thee naar keuze, een boterham met kaas, een croissant en een kleine verse jus. Bij de tweede optie, de Breakfast Berry Deluxe (€ 11,75), krijg je er ook nog een gekookt eitje en een grotere maat vers sap naar keuze bij en de derde optie, het Healthy Breakfast (€ 11,25), bestaat uit een koffie of thee naar keuze, yoghurt met fruit, noten en honing en een grote verse sap naar keuze. Dat je het weet!

Boterham met beleg en home made lekkers

Je kan hier ook gewoon een boterham met beleg naar keuze bestellen. Denk hierbij aan vijgenjam, pindakaas, korianderhumus, kaas, of paté (Brandt & Levie). Het zuurdesem spelt brood komt van de iambe bakkerij. Het is binnen vrij klein, zeker als de tussenruimte is afgesloten, maar met warm weer is hier hier fijn zitten op het ruime terras.

Bilderdijkkade 27, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer fijne koffietentjes in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply