Luuks Brood & Patisserie verloopt de lekkerste taartjes en ambachtelijke desembroden. Naast een bakkerij is het ook een fijne plek voor ontbijt of lunch. Op de menukaart vind je luxe broodjes met allerlei beleg. Tip van Trees: de brioche met een zacht gekookt eitje en zalm is hier hemels!
Divers aanbod van ambachtelijk lekkers
Luuk Brilmans (voorheen werkzaam bij o.a. Katseveer) bakt zijn broden zoals vroeger met slechts drie ingrediënten: water, meel en zout. Het duurt 20 uur voordat een brood op de plank ligt! De taartjes worden gemaakt met wat het seizoen te bieden heeft. Luuk is heel creatief, dus verwacht hier naast klassiekers ook unieke creaties.
Plein 1940, Middelburg | website
Klik hier voor meer Middelburgtips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.
Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?