AmsterdamAmsterdam ZuidPijp / Rivierenbuurt

Omelegg in De Pijp, voor de liefhebbers van een eitje

Omelegg is een gezellige spot in De Pijp. Zoals de naam doet vermoeden eet je hier louter eiergerechten. Ik bestel de shakusha. De eieren zijn heerlijk gepocheerd in tomatensaus met een lekker spicy pepertje. Het is hier btw ook nog eens knus zitten, door al het hout kreeg ik het gevoel alsof ik in een Zwitserse chalet zat.

Tweede vestiging in Amsterdam & ook in Berlijn

Omelegg heeft een tweede vestiging geopend in de binnenstad op Nieuwebrugsteeg 24. En ga je toevallig binnenkort naar Berlijn en kun je geen genoeg krijgen van de eitjes van Omelegg? Dan kun je hier ook gewoon terecht bij een Omelegg vestiging en wel op de Winsstraße 53 bij Omelegg Prenzlauer Berg. Ja, dat je het maar ff weet. Klik hier voor nog meer tips in Berlijn.

Ferdinand Bolstraat 143, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply