AmsterdamAmsterdam CentrumBurgwallen-Oude Zijde

Oriental City, mijn favoriete Chinees in Amsterdam

Oriental City is mijn favoriete Chinese restaurant in Amsterdam-Centrum. De chefs zijn speciaal overgevlogen vanuit Hongkong om hier op authentieke Kantonese wijze te koken.

Authentieke Kantonese gerechten

Bestel hier zeker de garnalen op toast met sesamzaad. Je weet niet wat je meemaakt zo lekker! Als toetje neem ik vaak een gestoomd baopao-broodje met lotus notenpasta. En ook de dimsum is top. Houd er rekening mee dat de uitgebreide dimsum-kaart alleen beschikbaar is voor de lunch!

Bruisende locatie op De wallen

Het restaurant ligt in het bruisende historische stadscentrum bij De Wallen en Chinatown. Het is hier dus erg fijn mensen kijken. Ik doe dit het liefste vanaf de eerste verdieping bij een van de ramen met uitzicht over de gracht. Het Centraal Station is tien minuten lopen.

Oudezijds Voorburgwal 177-179 | website

Klik hier voor nog meer tips in de Burgwallen-Oude Zijde buurt. En klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply