AmsterdamAmsterdam ZuidSchinkelbuurt

Oslo Beers voor een feestje in Amsterdam-Zuid

Bij Oslo Beers kun je terecht voor ontbijt, lunch of diner. En het is een fijne spot om een feestje te vieren. je kan hier namelijk een biertafel reserveren waar je je eigen bier kan tappen. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen tussen Brand of Heineken. Het speciaal bier is op aanvraag.

Boek je eigen biertafel

Op de menukaart staan klassiekers als spareribs en gamba’s van de grill met ook enkele veggie-opties. Er is ook iedere dag een special. In de zomer is het hier erg lekker zitten aan het water. Ik ben hier overigens gaan eten toen ’t nog Café Oslo was, dus ik moet snel weer eens een keertje een kijkje gaan nemen.

Sloterkade 1, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Schinkelbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply